Selecteer een pagina

Wij zijn

… klein! Dat moet ook, want juist cliënten en zorgprofessionals zijn de echte experts. Wij komen niet met een legertje betweters aanzetten. Met onze methode halen we het beste ontwerpteam uit elke zorgorganisatie zelf. Al die teamleden gaan leren hoe zij zelf de toekomst vorm kunnen geven. Dat gaat snel. En goed. Dat zul je zien. Wij zagen het zelf in al heel wat ontwerpteams. En al die teamleden, die tellen toch zeker mee! Eigenlijk zijn wij dus heel groot. En steeds anders, maar altijd een hecht team.

Robert Rietveld

Founder | Inspiratiemachine | Strategic Designer | Spreker | Facilitator

Opgeleid als veranderkundige, founder van Design for Care en ontwerper van RETHINK. Agile werken en Service Design Thinking kennen voor hem geen geheimen. Zijn hoofd zit altijd boordevol ideeën en concepten om (strategische) vraagstukken op te lossen. Focust op het wendbaar maken van zorgorganisaties vanuit de Agile waarden en principes. Hij ziet de talenten en potentie binnen het designteam. En geeft een ieder de ruimte en plek om ze te ontwikkelen.

Jing Foon Yu

Design innovator | Strategisch partner | Verbeeldingskrachtpatser

‘Wat leuk!’ Dat is Jing ten voeten uit als je haar vraagt een workshop creatief denken te verzorgen. Met haar persoonlijke missie om het probleemoplossend vermogen van mensen te vergroten zit ze uitstekend op haar plek bij Design for Care. Ze levert visies en ontwerpt modellen om creatief denkprocessen in goede banen te leiden.

Pien de Jong

Chaos Architect

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Is de reactie van Pien op een nieuwe uitdaging.
Laat haar maar luisteren en fantaseren, vertel je verhaal en ze creëert een sprookje. Contacten leggen is haar tweede natuur en mensen verbinden haar kracht. Haar oprechtheid en oplossend vermogen maken haar een fantastische teamspeler.

Susanne de Klerk

Front office I Ontzorger

Ready steady…. Ondersteunen, regelen en structureren…laat Suus maar lekker voor je bezig zijn! Waar Design for Care voor staat: het geloof in mensen, samenwerken en vertrouwen maakt dat het werk wat je uitvoert echt betekenis heeft. Dat geeft net dat zetje om nog een stapje harder te lopen. Go!

Jij hier?

Wat kun jij toevoegen?

Enthousiast? Wil jij deel uit gaan maken van Design for Care? Wij zijn benieuwd wat jij denkt toe te voegen aan ons team.
Stuur een berichtje naar jing@designforcare.nl

Inner Circle

Jos van Eijndhoven

Back Office Designer

Jos zorgt ervoor dat processen rond implementaties, zorgregistratie, productdeclaratie, AO/IC en zorgcontrol goed en probleemloos verlopen, op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau.
Vanuit deze oplossingen is Jos actief in verschillende opdrachten en functies. Als interim projectmanager, adviseur, business controller of als leidinggevende van een afdeling.

Nynke Beentjes

Management coach | Social-innovation specialist

Hoezo kan ik dat niet veranderen? ‘Omdat je dan manager moet zijn.’ Prima, dan ga ik dat worden.
Nynke is voor geen gat te vangen. Pragmatisch en met vooruitziende blik analyseert ze in een oogwenk situaties en weet daarop te anticiperen. En wat er dan gebeurd? Tsja…dat moet je meegemaakt hebben!

Maarten Vink

Online Marketeer & Producer

Vanuit een strategische brainstormsessie denk ik met je mee hoe we jouw video het beste kunnen insteken. Wat is de boodschap? Wie is de doelgroep? De uitkomst van die vragen gebruiken we voor de vertaling naar een creatief concept en om de film optimaal te verspreiden voor het bereik van je doelgroep. Mijn drive is om mijn kennis in te zetten voor social maatschappelijke- en duurzame initiatieven met behulp van onze marketing- en videokennis.

Joost van Sunten & Maxime van der Maesen

Filmmakers

Joost en Maxima maken toffe films. Het liefst films, die bijdragen aan een betere wereld. Met een scherp oog voor detail zijn het verhalenvertellers die schilderen met bewegend beeld.

Partners

Echt: Zorgeloos digitaal werken

Jouw IT partner die echt betrokken is bij jouw werk!

Wij zijn Echt. Wij maken ICT begrijpelijk, eenvoudig en praktisch voor zorgorganisaties

Wij denken niet alleen aan hardware, software en cloud oplossingen, maar luisteren en zoeken actief mee naar echte uitkomsten die jullie echt verder helpen en wat jullie werk echt makkelijker maakt. Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: Echt aandacht voor de cliënt.

Robert

Service Delivery Manager

Het grootste probleem was gebrek aan eigenaarschap en projectmanagement. Echt echt petje af hoe Design for Care dit vervolgens hebben opgepakt.

Esculine

Business Intelligence | Wij helpen om te leren van je data!

In onze projecten zit in die balans de sleutel tot succes. Een goede match zoeken tussen het gebruik van data, stuurinformatie en analyses en de gebruikers waar je het voor doet. En vaak is ‘minder’ dan ‘meer’. Maak analyses en stuurinformatie eenvoudig voor iedereen en blijf logisch nadenken.

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

4 + 7 =

Of jij belt ons!

Je kunt Susanne, onze front office team, elke dag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)85 4019856
frontoffice@designforcare.nl

Of kom langs!

Design for Care

Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

Of doe het digitaal!

4 + 7 =

Design for care