Selecteer een pagina

Wat als?

Wat als alle medewerkers, cliënten, bestuurders, managers hun eigen geheime talenten ontdekken? Wat zou er gebeuren als zij die allemaal in zouden kunnen zetten? Wat betekent dit voor je zorgorganisatie?

Wij weten dat dit een golf van energie oplevert. Een golf die van binnenuit de organisatie in beweging zet en laat stijgen tot geweldige hoogte. Een golf die processen, teams, en resultaten neerzet waar je U tegen zegt.

Wij geloven in mensen. In samenwerking en vertrouwen. Wij geloven in creativiteit. In het creatief probleemoplossend vermogen van mensen. Wij geloven dat – als mensen de volle ruimte krijgen om te ontwikkelen – er geen enkel probleem in een organisatie te groot is voor dit nieuwe ontwerpteam van jouw zorgorganisatie.

Wat als je nu start met je eigen interne ontwerpteam?

Menno

Projectleider

Design for Care heeft ons geholpen voortgang, structuur, resultaat en plezier te krijgen in één van de grootste ICT hoofdpijndossiers van de afgelopen jaren.

Agenda

Feiten, cijfers en gesprekken

Samen met het management gaan we op onderzoek uit in fase 1. Wat houdt de organisatie dagelijks bezig en welke strategische wensen leven er? Wat gaat goed, wat kan beter en wat is al aangepakt? Zo krijgen we zicht op wat er werkelijk nodig is. Bijvoorbeeld de zorgadministratie aanpakken of het doordenken we de zorgprocessen zelf.

Maak eens een zijsprong

Waar droom je nu werkelijk van met elkaar? Dat zaken niet lekker lopen en beter kunnen is al vastgesteld door het designteam. Haaienbeten noemen wij dat. Maar hoe ziet het ideale zorgproces eruit? Nu gaan al onze breinen in het ontwerpteam samenwerken en analytisch en creatief in de versnelling. [rethink]care is nu aan zet.

Wij gaan live en jij ook

Niks geen systematische uitrol, maar een mensgerichte implementatie. Iedereen heeft een belangrijke eigen rol te vervullen bij de succesvolle livegang. Nu komen alle processtappen van [rethink]care samen tot hun uitkomst. En dat leidt – bijna automatisch – tot een ‘explosie van frisse energie’ en een gedragen resultaat.

CASUS

VSO leerlingen verleggen grenzen met Abrona & Design for Care

Heb je die wens? Na het voortgezet speciaal onderwijs door kunnen leren voor een vak. En wat voor vak zou je dan willen? Dat werd het fantastische Mijn Droombaan project. Bepaald geen suffe enquête!

CASUS

Iedereen goede mondzorg

Een staaltje Design Thinking op de VG-Hackaton. Direct denken vanuit het gezichtspunt van de cliënt: vanaf dag één. Niet blijven analyseren, maar verrassen met verschillende oplossingsrichtingen en echt het cliëntprobleem oplossen. In vijf dagen.

CASUS

Migratie Zuidwester groot succes

De nieuwe werkplekinrichting was een project dat stroef liep bij Zuidwester. Design for Care moest het vlot trekken en succesvol afronden. Enkele quotes: We konden weer enorm lachen met elkaar, je kon echt met je vuist op tafel slaan. Het was echt 1 team. We kunnen er met trots op terugkijken.
Bekijk de video.

Wij werken met trots voor

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

13 + 2 =

Of jij belt ons!

Je kunt Susanne, onze front office team, elke dag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)85 4019856
frontoffice@designforcare.nl

Of kom langs!

Design for Care

Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

Of doe het digitaal!

9 + 14 =

Design for care