Selecteer een pagina

PERSBERICHT: Nominatie Pier de Boer prijs 2019

door | 2 jul, 2019

nominatie Pier de Boer prijs 2019

De Knappe Instructie bij Tandenpoetsen (oftewel K.I.T.) levert een oplossing waarmee het tandenpoetsen leuk en gemakkelijk wordt. K.I.T levert een eenvoudig gebit dat je op je badkamerspiegel kunt plakken. Het gebitje is uitgerust met gesproken instructies onder­steund door oplichtende tandjes om je te laten zien, waar en hoe je moet poetsen. K.I.T. is ontwikkeld in eerste instantie voor mensen met een verstandelijke beperking om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen poetsen. K.I.T. is echter een handige en praktische hulp voor iedereen.

Pier de Boer-prijs

De Pier de Boer-prijs is een initiatief van Stichting SPZ. Het doel van de prijs is vernieuwende projecten voor mensen met een verstandelijke beperking te stimuleren om mede daardoor een bijdrage te leveren aan het welzijn van de mensen met een verstandelijke beperking. De winnaar van de Pier de Boer-prijs ontvangt een geldbedrag van €30.000,- en een beeld, de overige twee genomineerden ieder €10.000,-.

Design for Care – vernieuwt zorgorganisaties van binnenuit

Wij komen niet met een legertje betweters aanzetten. Met onze methode halen we het beste ontwerpteam uit elke zorgorganisatie zelf. Al die teamleden gaan leren hoe zij zelf de toekomst vorm kunnen geven. Dat gaat snel. En goed. Dat zul je zien. Wij zagen het zelf in al heel wat ontwerpteams.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Robert Rietveld
06 31 94 21 94
robert@designforcare.nl

Download het persbericht hier.